Zogoflex leksaker från West Paw Design

Alla zogoflex leksakerna tillverkas av West Paw Design, de är ett miljömedvetet företag som strävar efter att skapa de bästa husdjursprodukterna. De väljer alltid miljövänliga material och processer när de kan och använder hållbara material som också är giftfria.

Zogoflexleksaker är tillverkade i ett otroligt tåligt material som är böjligt, designade att vara 100% återvinningsbara (West Paw tar emot gamla, använda leksaker och återvinner dem till 100% för att tillverka nya) och det skapar praktiskt taget inget spill under tillverkningsprocessen. 

De har till och med gjort förpackningen så miljövänlig som möjligt. Den är tryckt på 100% återvunnet papper med soja baserat bläck och plastöverdraget är även det återvunnet.

Deras unika serie av leksaker är hållbara och dina husdjur kommer att älska dem! De är gjorda av det fantastiska materialet Zogoflex som West Paw Design själva utvecklat.

  • Alla Zogoflex hundleksaker flyter i vatten och är skonsam mot hundens mun och tänder.
  • De är tillverkade i 100% återvinningsbar, gift fri, latex fri, BPA- fri och ftalatfritt material. 
  • Alla zogoflex hundleksaker går de att diska i diskmaskinen (lägg den på översta hyllan).

West Paw Design får ofta höra att deras leksaker är bland de tåligaste som finns på marknaden, men de tror fortfarande inte att det finns nåt som en ”oförstörbar” leksak.

För att alla hundägare, även de med hundar som oftast tuggar sönder sina leksaker på en gång, ska våga pröva produkterna har de tagit fram sin engångs-ersättningsgaranti.

En gångs ersättningsgaranti

Skulle din Zogoflex hundleksak gå sönder, har den en engångs-ersättningsgaranti.
Det innebär att du mot uppvisande av kvitto , kan lämna tillbaka trasig leksak en gång och få den ersatt av en ny. Observera att garantin gäller en gång per hushåll. Du står för frakten av den trasiga leksaken vid returen till oss och vi skickar dig kostnadsfritt en ny zogoflexleksak av samma storlek/ prisklass. Du kan välja mellan att få en identisk zogoflex leksak eller någon av de andra zogoflexleksakerna med samma pris.
Den inlämnade trasiga Zogoflexleksaken skickar vi vidare för återvinning och tillverkning av nya Zogoflexleksaker.